MARI A:N KIRJABLOGI

Kirjablogissani kirjoitan lukukokemuksistani, lukemistani kirjoista ja niistä kirjoista, jotka haluaisin lukea. Välillä myös kirjoitan ja kuvaan jotain muuta elämästäni.

Viestit kulkevat osoitteeseen mariankirjablogi@yahoo.fi

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Lovely blogMaria muisti minuakin ruusuisella tunnustuksella, jonka tarkoituksena on listata lempiasioita (viisi).

Lempiruokani on kiinalainen. 

Lempimakeinen on suklaa. Samalla se on ainoa paheeni, ellei kahvia lasketa mukaan.

Lempilukemiseni on kirja, josta saan ainakin yhden uuden ajatuksen rakentamaan maailmaani.

Lempipaikkani käsitöille on vaatekaapin ylähyllyillä - poissa mielestä ja poissa ahdistamasta kaikesta siitä, mitä ei saa koskaan loppuun asti.

Lempielokuvani.... siis vaikka mä yrittäisin kovasti valita tähän jonkun suomalaisen tai edes hollywoodilaisen, niin en silti pysty; pakko sanoa, että bollywoodin leffa, jossa päänäyttelijänä on Shah Rukh Khan (ei voi mitään, se on vain niin ihana) ja jossa on perinteinen rakkausjuoni. Sanotaan nyt, että se ihan kaikkein eniten lempileffani on Chalte Chalte, koska se on ensimmäinen bollywoodilainen, josta pidin. 

Ai miksi? Siksi, että nämä leffat vievät kauas pois todellisuudesta, itkettävät, naurattavat ja kaikea siitä väliltä. Eli saavat tasaisen arjen näyttämään aivan joltain muulta (vähän niin kuin suklaa).     

Pistän haastetta eteenpäin Booksylle,ja Kirsin kirjanurkkaan.  

1 kommentti:

  1. Kivasti määrittelit lempikirjasi :). En ole ikinä katsonut Bollywood-leffoja, mutta pidän romanttisista eskapismielokuvista joten pitää varmaan joskus kokeilla!

    VastaaPoista