MARI A:N KIRJABLOGI

Kirjablogissani kirjoitan lukukokemuksistani, lukemistani kirjoista ja niistä kirjoista, jotka haluaisin lukea. Välillä myös kirjoitan ja kuvaan jotain muuta elämästäni.

Viestit kulkevat osoitteeseen mariankirjablogi@yahoo.fi

tiistai 18. helmikuuta 2014

Karim - Tarkoitus pyhittää keinot

 
 

Aiemmin aloittamani Karim pääsee tässä toisessa jaksossa "Tarkoitus pyhittää keinot" vauhtiin. Sillä, että Karimin isä yrittää puhua pojalleen järkeä, ei ole odotettua vaikutusta. Poika eli Karim ei luovu suunnitelmistaan lähteä Eko Bombatan joukkoihin. On aika toimia, ja Turun Varissuolta lähdetään rikkaiden asuinalueille. On aika iskeä rikkaiden kimppuun.
 

 
Kirjan tarina jatkui tässä teoksessa raaempana kuin etukäteen kuvittelin. Jotenkin aina jaksan uskoa ihmisten perimmäiseen hyvyyteen ja siihen, että tiukassa tilanteessa pahakin ihminen tekee käännöksen parempaan. No, näin ei käynyt, vaan lukijalle tuli selväksi, että Eko Bombata on tosissaan, ja Varissuon jengi sodassa rikkaita vastaan.
 
Kuulin, että Karimin tarina senkus jatkuu, joten tässä ei autaa muu kuin odotella, mihin laajuuksiin tarinan sota etenee.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti