MARI A:N KIRJABLOGI

Kirjablogissani kirjoitan lukukokemuksistani, lukemistani kirjoista ja niistä kirjoista, jotka haluaisin lukea. Välillä myös kirjoitan ja kuvaan jotain muuta elämästäni.

Viestit kulkevat osoitteeseen mariankirjablogi@yahoo.fi

maanantai 31. maaliskuuta 2014

A Photo A Day -haaste on taas täällä



Osallistuin vuosi sitten valokuvahaasteeseen, jossa on tarkoituksena kuvata joka päivä yhden valokuvan verran kunkin päivän teemaa. Osallistuin tämän vuoden maaliskuun ajan haasteseen facebookin puolella, ja tässä hieman kuvasatoa kuukauden kuvista. 

Tykkään valokuvaushaasteesta sen takia, että haasteen voimalla saan kaivettua aina kamerani esiin ja joskus otettua hyviäkin kuvia. Ennen kaikkea kaikista päivistä jää jotain muistettavaa. Ajattelinkin taas huhtikuun ajan tehdä haasteen täällä blogin puolella. Jospa vaikka innostuisin ottamaan parempia kuvia näin blogin kunniaksi.  Ja ehkä saisin hieman piristettyä blogiani, sen verran hiljaiseloa täällä olen viettänyt...



Day 3: My Name Is... 



Day 4: On My Mind (leffailta)                                  Day 5: Fly 



Day 11. Something Good        Day 12: Partial                   Day 13: Fresh


Day 15: Evening                          Day 16: Today's Weather


Day 22: Morning                         Day 25: Soft


Day 30: Fast

APRIL photo-a-day1

Kuvahaaste on peräisin 

1 kommentti:

  1. Kiitos, että kerroit tästä! Päätin heti tältä istumalta aloittaa tuon huhtikuun kuvahaasteen. Toivottavasti jaksan loppuun asti. :) Jotkut noista ovat aika vaikeita!

    VastaaPoista