MARI A:N KIRJABLOGI

Kirjablogissani kirjoitan lukukokemuksistani, lukemistani kirjoista ja niistä kirjoista, jotka haluaisin lukea. Välillä myös kirjoitan ja kuvaan jotain muuta elämästäni.

Viestit kulkevat osoitteeseen mariankirjablogi@yahoo.fi

tiistai 22. joulukuuta 2015

Älyttömät joululahjatoiveet -haaste


Kirjakaapin kummitus -blogin Jonna haastoi minut kertomaan joululahjatoiveitani, joita ei realismin (tylsät) kahleet sido. Taidan ehtiä juuri ja juuri kertoa joulupukille toiveeni, jotta pukki ehtii laittaa lahjat kyytiin mukaan.

1. Haluan aikaa lukea kaikki hyvät kirjat kirjahyllystäni. Pinosin jo valmiiksi kirjat tuohon lattialle, joten nyt tarvitaan se aika. Kiitos!

2. Haluan rajattoman matkalipun ympäri maailman. Olen suunnitellut jo pariin muutamaan kohteeseen matkoja ensi vuodeksi. Voin jatkaa lähes samantien uuteen kohteeseen, koska se tunne, kun ihan kohta kohtaa uuden paikan, ihmiset ja ilmapiirin on parasta huumetta juuri nyt. 

3. Haluan elämän jostain maasta, jossa aurinko paistaa ja on lämmin. Lupaan tehdä työtä yhtä paljon kuin nytkin, jos Rakas Joulupukki, järkkäät mulle elämän jostain lämmöstä ja valosta. Voidaan vaihtaa tuohon kakkostoiveeseen. Tai oikeastaan voisin pitää sen kakkosenkin, ihan miten vaan! 


Arvatkaas mitä? Mä muuten tapasin ihkaelävän joulupukin pariinkiin otteeseen, ja se lupas tuoda mulle nämä kaikki lahjat, koska olen ollut niin kovin kilttinä, joten en ole kovin huolisssani, ettenkö saisi noita kaikkia. 

HYVÄÄ JOULUA! 

Palailen sitten joulun jälkeen kertomaan noista luetuista kirjoista, ellen ole matkalla jonnekin. 

5 kommenttia:

 1. Toivotaan, että joulupukki tosiaan toteuttaa toiveesi. Mukavas joulua!

  VastaaPoista
 2. Komea ja mukava pukki, koska lupasi noin hövelisti toteuttaa toiveesi! Ihanaa joulu! <3

  VastaaPoista
 3. Pukki ihan selvästi miettii sinun toivettasi vakavasti!
  Mukavaa joulun viettoa Mari!

  VastaaPoista
 4. Kyllä sinä sitten saat nuo kaikki lahjat, kun joulupukki on luvannut! Hyvää joulua! :)

  VastaaPoista
 5. Joulupukki ei koskaan valehtele, joten ole huoleti! Hyvää joulua!

  VastaaPoista