MARI A:N KIRJABLOGI

Kirjablogissani kirjoitan lukukokemuksistani, lukemistani kirjoista ja niistä kirjoista, jotka haluaisin lukea. Välillä myös kirjoitan ja kuvaan jotain muuta elämästäni.

Viestit kulkevat osoitteeseen mariankirjablogi@yahoo.fi

maanantai 6. huhtikuuta 2015

Tulossa lukuun


Välillä on kiva pysähtyä ja suunnitella, mitä jatkossa tekee. Tykkään myös miettiä, mitä seuraavaksi luen - lukupinot tosin aina paisuvat, eikä kaikkea vain ehdi lukea. Nyt kuitenkin jotain, mitä seuraavaksi on tulossa: 

Listasin kevään uutuuskirjoja tammikuun alussa, ja osan kirjoista olenkin jo saanut luettua, osa on luvussa ja osa odottelee malttamatonta lukijaansa. 


Tällä viikolla liputetaan suomen kielen päivää 9.4., minkä kunniaksi ajattelin lukea tällä viikolla vain suomenkielistä kirjallisuutta. Lukeminen on hyvässä vauhdissa jo, kaksi kirjaa odottaa, että kirjoittaisin niistä ja pari on kesken lukemisen. Nekin hyvässä vauhdissa. Jotain yltä ja jotain alta tulossa. 
Pääsiäiskävelyllä huomasin, että luonto alkaa tarjota uusia ja samalla vanhoja tuttuja värejään: erilaisia vihreitä ja välillä myös sellainen keltainen pallo näyttäytyy taivaalla. Alkaa tehdä mieli lukea jotain iloisen väristä, jotain vihreää ja keltaista:
Tulossa ehkä jotain näistäkin. Hyvää alkavaa kevättä kaikille lukijoille!


4 kommenttia:

 1. On taas niin harmaa aamu, että olipa ihana löytää paljon väriä postauksestasi. Bongasinpa myös Mariasin Rakastumisia. En ole ollenkaan toipinut vielä ko. kirjasta. Aloitin siitä postausta. Se hypähtelee ja en pysty suitsimaan. En edes halua suitsia. Katsotaan miten sen kanssa käy. Mieletön teos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirja kiinnostaa tosiaan, jossain vaiheessa alan lukea muutenkin espanjalaisia kirjailijoita - odottelen innolla. Ja tosiaan, Marias myös kiinnostaa. Kevät ja väri sopivat niin hyvin yhteen, miksei myös hyvät ja kiinnostavat kirjat!

   Poista
 2. Ylin kuva kirvoitti eniten mieltäni. Shamsie ei vetänyt, tuomitsin syksyyn. Neidonhius, Yksinäisyyttä kalliimpaa ja Karkulahti ihastuttivat kukin tavallaan. Moyes no joo joihinkin hetkiin. Osa ei sano mitään esim. Nimeä minut uudelleen. Tämä sivu teki ihanan olon, niin keväisen värikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo voi olla totta, että Shamsie pitäisi säästää syksyyn, ei jotenkin vaan vedä. Karkulahti oli hieno, pari kirjaa odottelee, ja Moyeskin vähän hankaa.... Nimeä minut uudelleen tulossa pian, nuortenkirjana pitäisi sitä.

   Poista