MARI A:N KIRJABLOGI

Kirjablogissani kirjoitan lukukokemuksistani, lukemistani kirjoista ja niistä kirjoista, jotka haluaisin lukea. Välillä myös kirjoitan ja kuvaan jotain muuta elämästäni.

Viestit kulkevat osoitteeseen mariankirjablogi@yahoo.fi

perjantai 16. marraskuuta 2012

Uutta Bollywoodia Helsingissä


Jab tak hai jaan on uusi Bollywood-elokuva, joka on Intiassa julkaistu 13.11., Diwali-juhlien päätteeksi. 

Elokuva on Yash Chopran viimeisimmäksi jäänyt ohjaustyö, Chopra kuoli lokakuun lopussa. Chopra on ohjannut ja tuottanut järkyttävän määrän hienoja Bollywood-elokuvia, hän on tuottanut mm. itseni Bollywoodiin rakastuttaman Mohabbatteinin (2000).

Jab tak Hai Jaanissa näyttelee, no kukas muu kuin Shah Rukh Khan - King of Romance ja naiskauneutensa tuo valkokankaalle Katrina Kaif ja Anushka Sharma. 

Kyseessä on siis romanttinen elokuva, jossa ainakin trailerin mukaan on myös näyttäviä räjähdyksiä: 
This Diwali, The King of Romance, The King Khan and The Mozart of Madras come along to make the most anticipated BOLLYWOOD movie.
"JAB TAK HAI JAAN"(with Subtitle in English), A Yash Chopra romance, starring Shah Rukh Khan, Katrina Kaif and Anushka Sharma and a mesmerizing music by A R Rahman.
SHOW 1: 17th Nov 2012 1000 Hrs
SHOW 2: 18th Nov 2012 1100 Hrs

Venue:
Elokuvateatteri Orion,
Eerikinkatu 15,
00100 HelsinkiTickets available here http://www.tiketti.fi/Jab-Tak-Hai-Jaan-Bollywood-movie-Elokuvateatteri-Orion-tickets/17822 in three categories. Age Limit  is 12 Yrs.

A tribute to the great Legend of BOLLYWOOD, Yash Chopra, who lived till his last breath for Bollywood.


Fronesis Media

(järjestäjä löytyy ainakin FB:sta).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti