MARI A:N KIRJABLOGI

Kirjablogissani kirjoitan lukukokemuksistani, lukemistani kirjoista ja niistä kirjoista, jotka haluaisin lukea. Välillä myös kirjoitan ja kuvaan jotain muuta elämästäni.

Viestit kulkevat osoitteeseen mariankirjablogi@yahoo.fi

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Teaser


Intian elokuvissa tapahtuu... Uusi Shah Rukhin leffa on tulossa kuukauden päästä teattereihin ja netissä tihkuu kiusaajia leffasta. Kyseessä on tietenkin Bollywoodin kallein leffa ikinään (nämä ovat aina) ja joku action-tyylinen höpäkkä, johon Jackie Chanillakin on ollut vaikutuksensa. Laulajaksi on kuskattu Akon amerikan mantereelta ja muutenkin luvassa on varmaan hirveä sekasotku länsimaistyylistä actionia ja jotain muuta.

Tiistaina osui käsiini Anna-Leena Härkösen Onnen tunnit -teoksen mainoskirjanen, jossa oli pieni pätkä uutuuskirjaa. Aivan kamalaa kiusaamista tuollainen, melkein astelin kauppaan hakemaan koko kirjan. 

Tuon leffan kanssa on sikäli helpompaa, että en pääse kuitenkaan katsomaan. 

Mutta mukavaa tässä on se, että jos Akon pystyy laulamaan hindiksi, niin mäkin varmaan pystyn kohta puhumaan samaksi kieleksi. 

Loistavan koukuttavien mainosten lisäksi keksin SRK:n ja ALH:n toisiinsa yhdistäviksi tekijöiksi vielä kaksi muutakin seikkaa: sama syntymävuosi ja loistava ammattitaito: molemmat osaavat vuosien kokemuksella alansa. Vaikka ei tekisi mieli tykätä, niin luulen, että pidän silti.    Ei kommentteja:

Lähetä kommentti