MARI A:N KIRJABLOGI

Kirjablogissani kirjoitan lukukokemuksistani, lukemistani kirjoista ja niistä kirjoista, jotka haluaisin lukea. Välillä myös kirjoitan ja kuvaan jotain muuta elämästäni.

Viestit kulkevat osoitteeseen mariankirjablogi@yahoo.fi

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Arvonnan voittajat

tiiti66

 

Dekkareita tulee kieltämättä luettua liikaakin kesällä. Outi Pakkasen kirjoista pidän, nytkin on varattuna mökkireissulle Yöpuisto. Tärkeä valintaperuste kesäkirjalle on se, että on saatavissa pokkarina. JOtenkin pokkari olomuotona kuuluu kesään.
Niin siis yhdellä arvalla arvonnassa mukana...Karoliina kirjavasta kammaristaan

Osallistun! Arvonnassa on mukana muutamakin kiinnostava kirja. :)

Minä en lue kesällä kovin erilaisia kirjoja kuin muuten, mutta ehkä mieluummin valitsen suht helppolukuisia "lukuromaaneja" ja/tai hieman ohuempia opuksia. Nyt luen Chris Cleaven Little Been tarinaa, joka rankasta aiheestaan huolimatta sopi hyvin tuonne helteiselle pihalle.

Kesällä luen mieluiten ulkona, jos siihen on vain rauhassa auringon aikaan mahdollisuus, niin kuin nyt on, lastemme lomaillessa isovanhempien kanssa landella. :)


Ilmoittakaa kipinkapin s.postiini, mitkä viisi kirjaa haluaisit saada postilootaasi. Nopeampi vie kermat päältä. Hitaamman kanssa sitten katsotaan, mitä mukaan lähtee!

S.postiosoite näkyy tuossa ylhäällä =)

5 kommenttia:

 1. Onnittelut Tiitille ja Karoliinalle!


  Valkoinen kirhavi

  VastaaPoista
 2. Oj, elämäni toinen blogiarvontavoitto, jee! Kiitos onnittelijoillekin. :)

  VastaaPoista
 3. Onnea vaan! JA paketit lähtee tällä viikolla postiin. Myös ne dvd:t. meillä on vähän muutto kesken....

  VastaaPoista