MARI A:N KIRJABLOGI

Kirjablogissani kirjoitan lukukokemuksistani, lukemistani kirjoista ja niistä kirjoista, jotka haluaisin lukea. Välillä myös kirjoitan ja kuvaan jotain muuta elämästäni.

Viestit kulkevat osoitteeseen mariankirjablogi@yahoo.fi

lauantai 27. kesäkuuta 2015

Päivä Korkeasaaressa - Eläintarhan elämää

Päivä Korkeasaaressa - Eläintarhan elämää 
2015, Tammi 
kuvakirja, 37 sivua
Janne ja Jade ovat isoäitinsä luona ja saavat idean lähteä Korkeasaareen, jossa mummin tuttu on töissä eläintehoitajana. 
Kirjassa on perustietoa, miten saarelle pääsee ja myös eläintietoa, kun mummin tuttu Meeri kertoo eläimistä lapsille. Teoksessa on piirroskuvia henkilöistä ja oikeita valokuvia Korkeasaaren eläimistä. Teos kertoo myös eläintarhan säännöistä ja merkityksestä maailman eläimille, esimerkiksi visentti on säilynyt paljolti eläintarhojen ansiosta maailmassa. Kirjassa on kuvia ja tarinoita monista eläimistä, mutta eniten kissalaaksosta ja karhulinnasta, jotka ovat omatkin suosikkini Korkeasaaressa. Sellaiselle, joka lähtee tai on käynyt Korkeasaaressa.


2 kommenttia:

 1. Tuo oli niin innostava kirja että jo heti kansikuvan perusteella innostuin Korkeasaaresta ! Mistä sitten seurasi viisi blogipostausta. Annoin kirjan lahjaksi 9 vuotiaalle pikkuystävälleni joka myös halusi heti lähteä eläintarhaan, ja pääsikin sinne äitinsä ja siskonsa kanssa :) Tosi hyvä kirja. Otan sen takuulla esiin taas ensi kesänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeaa, että kirja toimii noin! Kirjassa kerrotaan myös, miten eläintarhat toimivat eläinten pelastamiseksi ja tarvitsevat toimiakseen myös kävijöitä.

   Aika monesti on tullut käytyä Korkeasaaressa ja aina siellä on yhtä upeaa.

   Poista