MARI A:N KIRJABLOGI

Kirjablogissani kirjoitan lukukokemuksistani, lukemistani kirjoista ja niistä kirjoista, jotka haluaisin lukea. Välillä myös kirjoitan ja kuvaan jotain muuta elämästäni.

Viestit kulkevat osoitteeseen mariankirjablogi@yahoo.fi

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Ehkä pienesti ihastunut ♥12 kommenttia:

 1. Kiitos ihanista matkakuvista! Haluaa kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, helppo haluta jo ihan heti takaisinkin =)

   Poista
 2. Missä olit? Leedsissä ja Manchesterissako? Oih mitä kuvia! <3
  Kärsin pahasta Britannia-ikävästä joka ikinen päivä ja nautin kuvistasi kovasti, ihan kuin olisi päässyt itsekin pikaisesti piipahtamaan siellä. <3

  Maalis-huhtikuu on muuten ihanaa aikaa Englannissa, kun kevät on jo niin paljon pidemmällä kuin Suomessa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leedsissä joo. Manchesterin Realin matsista oltiin tuskallisen vähän myöhässä... mutta aamulla oltiin samalla kentällä fanien kanssa ♥. Eli Mansesta mentiin vain koneelle.

   Kevät oli paikallisten mielestä tosiaan ihan shortsikeleissä jo, itse olin tyytyväinen toppatakkiini kuitenkin.

   Tosi ihanaa, kun ihmiset puhuvat ja ovat yltiökohteliaita. Ihan parasta ♥

   Poista
 3. Sun kuvat ei kyllä yhtään paranna mun matkakuumetta! Ihania <3

  VastaaPoista
 4. Kyllä täällä kulkee jengi ympäri vuoden shortseissa, myös tammikuussa. Toki shortsijalkoja näkyy keväämmällä enempi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, vähän viileetä puuhaa =) Onhan se hyvä ottaa kevät aikaisin vastaan...

   Poista
 5. Oi! <3 Tosiaankin tulee matkakuume. Leedsissä en ole koskaan käynyt, mutta Iso-Britannia on suosikkilomamaani ja olenkin niin onnellinen, että pääsen kesällä taas Lontooseen. :)

  Ja tuo kevät. Minä pidän talvesta, mutta nyt maaliskuussa alan olla täynnä sitä. Kukkasia, lämpöä, kevätsadetta ja aurinkoa tännekin ja pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä huomasin nyt sellaisia hyviä puolia Enkuista, joihin ihastuin. Leeds oli mukavan pieni kaupunki, oli tilaa liikkua ja kulkea. Ei oikein ole pahaa sanottavaa matkasta/ maasta. Tykkäsin.

   Mä luulen, että täällä on melkein yhtä lämpimät päivät kuin tuolla Briteissäkin, ehkä vähän vielä lumi viilentää...

   Poista
 6. Meidän piti lähteä Lontooseen, mutta kun haluamme olle yli kaksi viikkoa ja omalla autolla, lähdemmekin ensin rahtilaivalla suoraan Saksaan ja sitten alpeille, viisi päivää Salzburgissa. Olemme ajatelleet, että jaksamme olla kaupunkilomalla yksi päivä + pitkäviikonloppu max., joten Lontoo tai Edinburgh lienee seuraava kaupunkikohde. Jaksan aina vain katsella Lontoon kuvia, sillä olen ollut siellä vain lentokentällä, kun vaihdoimme konetta matkalla Irlantiin, joten kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kuvat ovat Lontoota hieman kauempaa ja landempaa eli Leedsistä. Toisaalta brittilä taitaa olla kovin samanlainen eri kaupungeissa =) Ja ihmiset viehättäviä.

   Poista