MARI A:N KIRJABLOGI

Kirjablogissani kirjoitan lukukokemuksistani, lukemistani kirjoista ja niistä kirjoista, jotka haluaisin lukea. Välillä myös kirjoitan ja kuvaan jotain muuta elämästäni.

Viestit kulkevat osoitteeseen mariankirjablogi@yahoo.fi

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Luvussa, suunnitelmissa ja osa luettunakin Jotain tällaisia kirjoja.
Osan olen lukenut, yhdestä olen kirjoittanutkin. 
Pari on kesken 
ja loput vielä edessä. 

Tekstiä blogiini tulee kirjoista, näistä tai muista, jonkun ajan päästä. 
Nyt kiire irl yllätti.  

8 kommenttia:

 1. Odotan arviotasi Eriskummallisista lapsista ja Yösirkuksesta! Ehkä otan ne itsekin lukuun, jos vain ehdin :) Kadonneet oli mukava romaani, ei kovin erikoinen mutta ei huonokaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kadonneet on nyt luettu. Se ei ollut oikein kovin kevyt matkakirja, mutta luin sittenkin juuri matkalla. Muut vielä odottavat =)

   Poista
 2. Näistä Yösirkus, Tyttö, joka muuttui lasiksi ja Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille itselläni ovatkin jo luettuna. Erityisesti odotan mietteitäsi tuosta viimeisestä, koska omat mietteeni siitä olivat hieman ristiriitaiset ja on mukava kuulla mitä muut ovat kirjasta mieltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari lisää näistä kirjoista luettuna, mutta juuri nuo mainitsemasi vielä odotavat... ihana muistutus itselle, että mitä onkaan listalla...

   Poista
 3. Kiinnostavaa kuulla, mitä pidät YiYun Listä.

  Sinulle on haaste blogissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yiyun Li on luettu, yritän saada kirjoitetuksikin jossain vaiheessa siitä =)

   Kiitos, käyn tarkistamassa haasteen piakkoin ;)

   Poista
 4. Mielenkiintoisia kirjoja sinulla luvussa, suurin osa löytyy omaltakin lukulistaltani. Kellyn Toisella silmällä oli minulla juuri kirjastosta lainassa, mutta palautin sen lukemattomana. Kirja vaikutti kyllä hyvältä ja ajattelin lainata sen uudelleen jossain kohtaa - nyt taidan jäädä odottamaan ensin sinun mietteitäsi kirjasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taisi käydä samalla tavalla tuon kirjan kanssa, kun oli pakko palauttaa jotain, kun uutuuskirjat piti saada varauksesta lainaan. Mutta ehkä tosiaan jossain vaiheessa =)

   Poista