MARI A:N KIRJABLOGI

Kirjablogissani kirjoitan lukukokemuksistani, lukemistani kirjoista ja niistä kirjoista, jotka haluaisin lukea. Välillä myös kirjoitan ja kuvaan jotain muuta elämästäni.

Viestit kulkevat osoitteeseen mariankirjablogi@yahoo.fi

perjantai 3. toukokuuta 2013

May - Phot a Day 3: This Is Really Good

En tiedä, mitä minusta kertoo se, että ensimmäinen asia, joka todella hyvästä tulee mieleeni, on ruoka. Onhan niitä muitakin tosi hyviä asioita elämässä... Mutta ruoka tällä kertaa, koska eilen syötiin tosi hyvää ruokaa: ostin kirjamessuilta Junior Chef -teoksen, jossa on ruokaohjeita pienille kokeille. Tämä kirja, ja mukana tulleet kokkihattu ja -essu ovat saaneet lapseni innostumaan ruoanteosta. Kirjan ohjeilla 6- ja kohta 8-vuotias tekivät illan aterian.


May photo a day challenge list

6 kommenttia:

 1. Hyvä kuva, kuin ruokablogista konsanaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ruokablogi pitäisi laittaa pystyyn, niin tulisi laitettua enemmän ja parempaa ruokaa =) - ehkä eläkepäivinä, jos sinne asti tallaan.

   Poista
 2. Tää on niin kiva projekti! Ei malta odottaa seuraavia päivä ja aiheita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jokainen päivä yllättä minutkin =)

   Poista
 3. Näyttääpä hyvältä! Täytyykin saalistaa jostain tuo Junior chef -kirja, sillä omaa eskarilaistakin on alkanut ruoanlaitto kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on just sopivan vähän ohjeita, ja helppoja. Tähänkin kun tein esivalmistelut eli kypsensin kanan ja keitin pastan, oli lasten helppo saada vuoka uuniin =)

   Poista