MARI A:N KIRJABLOGI

Kirjablogissani kirjoitan lukukokemuksistani, lukemistani kirjoista ja niistä kirjoista, jotka haluaisin lukea. Välillä myös kirjoitan ja kuvaan jotain muuta elämästäni.

Viestit kulkevat osoitteeseen mariankirjablogi@yahoo.fi

torstai 2. toukokuuta 2013

May photo a day

Olen halunnut monta kertaa osallistua valokuvahaasteeseen, jossa kuvataan valokuva päivässä johonkin aiheeseen liittyen, ja nyt kerrankin olen kuun alussa hereillä, joten tämän kuukauden saatte nauttia / kärsiä valokuvista joka päivä. Valokuvahaaste löytyy täältä.  

Päivä 1: I bought this: Päivä 2: Morning ritual

May photo a day challenge list

4 kommenttia:

 1. Jei, nämä kuva päivässä -tempaukset ovat ihastuttavia! Olen monta kertaa harkinnut osallistuvani itsekin, mutta sitten tulee kuunvaihde ja myöhästyn. Tälläkin kertaa myöhästyin (ja olen niin pedantti, etten voi alkaa tokasta päivästä) ;)

  Mielenkiinnolla jään siis seuraamaan sinun päivittäisiä kuvia. Komea vappupallo ja kiva muki - onko mukissa muuten aamuisin teetä vai kahvia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä annan tuon yhden päivän anteeksi, varsinkin kun kuva kuitenkin oli jo 1. päivä otettu =)

   Se on kaffetta.

   Poista
 2. Ai hitsi, tässä on joku aikataulu... Mies hommasi tänään järkkärin ja houkuttaisi muakin hypätä mukaan kyytiin. Muutenkin saatan vastaisuudessa kyllästää blogini "taiteellisilla" otoksillani :D

  Näitä on tosi kiva seurata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Taiteelliset" otokset on aina niitä hienoja =)

   Innostan itseäni myös kameran pariin, talvella en ole oikein inspiroitunut kuvaamaan valkoista hankea.

   Poista