MARI A:N KIRJABLOGI

Kirjablogissani kirjoitan lukukokemuksistani, lukemistani kirjoista ja niistä kirjoista, jotka haluaisin lukea. Välillä myös kirjoitan ja kuvaan jotain muuta elämästäni.

Viestit kulkevat osoitteeseen mariankirjablogi@yahoo.fi

torstai 16. toukokuuta 2013

May - Photo a Day 16: Mailbox - ja haaste puolivälissä


Joo, tiedän, tämä ei ole aivan mailbox, mutta oli niin hauska, että räpsäisin matkalla kuvan, enkä tähän hätään ehtinyt tavata oikeaa postilaatikkoa ollenkaan. Siis sellaista, jossa olisi joku juju. 

Valokuvahaaste on nyt puolivälissä ja kokemuksesta voisin sanoa sen verran, että tuntuu, etteivät nämä aiheet aivan hirveän hyvin joka päivä inspiroi. Valokuvatessa aina haluaisin jonkun jujun kuviin, varsinkin jos niitä jossain esittelen. Näistä toukokuun aiheista en ole valitettavasti joka päivä inspiroitunut jujutteluun. Tai siis välillä lyö pahasti tyhjää, niin kuin tänään. Toisaalta joskus, kuten eilen oli kiva kuvata jotain sellaista, jota en normaalisti kuvaisi, niin kuin matkaani kohti aamun bussipysäkkiä. On mukavaa nähdä jälkeenpäin, mitä elämässä on kulloinkin ollut arkipäiväisenä puuhana. Sitä taas en tiedä, että ketä kiinnostaa, mitä normaalin ihmisen arkipäivään kuuluu. Varsinkin jos ei ole sitä jujua. 

Valokuvahaaste on kuitenkin istunut tähän kuuhun oikein hyvin, sillä tässä on ollut kaikenlaista, ettei ole päässyt, joutanut eikä jaksanut postata kirjoista, joita on tullut kuitenkin luettua. Ehkä ihan hyvä välillä kokeilla jotain muutakin. Olen seurannut aika ajoin kaikkia kivoja blogeja, joissa on kivoja kuvia ja mukavia juttuja, voi olla, että jossain vaiheessa muutan blogiani enemmän siihen suuntaan. En ole loistokuvaaja, mutta tavallaan on ihan hyvä pakottaa itsensä kuvaamaan ja miettimään, mikä näyttää hyvältä - ja mikä taas ei. Tekemällä oppii. 

Jatkan haasteen loppuun asti, onneksi loppukuukauden teemat näyttävät kovasti kiinnostavilta. Ehkä kesällä alan tehdä toisenlaisia kuvapostauksia, enkä taida aloittaa kesäkuun kuvahaastetta - paitsi jos löydän oikein kivan. 

May photo a day challenge list

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti