MARI A:N KIRJABLOGI

Kirjablogissani kirjoitan lukukokemuksistani, lukemistani kirjoista ja niistä kirjoista, jotka haluaisin lukea. Välillä myös kirjoitan ja kuvaan jotain muuta elämästäni.

Viestit kulkevat osoitteeseen mariankirjablogi@yahoo.fi

torstai 17. maaliskuuta 2011

Pitääkö tää nyt sitten...

Kvanttivaras    / Rajaniemi, Hannu
Helsinki : Gummerus, 2011 (Juva : Bookwell)
Varauksia 233, kappaleita 32

... lukea?

Ihan vain vertailun vuoksi, Veljen vaimosta on yhtä monta painosta (pk-seudun) kirjastossa, varauksia puolet tuosta määrästä.

Kiinnitin huomiota kirjailijaan/kirjaan Hesarin jutusta ja tänään MeNaisista.

Scifi on vanha rakkauteni, joten ihan siksikin olisi jännää lukea. 

***

Mutta mietin sitäkin, että miksi joistakin kirjoista kohistaan niin paljon ja suurin osa saa unohtua rauhassa? Onko tämä niin hyvä?


Ainakin.  

5 kommenttia:

 1. Scifi on yhä rakkauteni elokuvien saralla, mutta kirjoissa vähän vieraampi jostain syystä. Mutta samaa pohdin, että pitäikös tämä nyt kuitenkin lukea ;)

  VastaaPoista
 2. Suosittelen kyllä! Luin tämän englanniksi jonkin aikaa sitten. Ei ole ihan keveimmästä päästä scifi-pläjäyksiä, mutta lukemisen arvoinen kyllä - ja sitä paitsi, maailmalla huomiota saava suomalaisscifisti on niin harvinainen tapaus, että kannattaa siksi kokeilla ;-)

  VastaaPoista
 3. Jonkun verran olen scifiä lukenut, mutta fantasia on enemmän minun juttuni. Tämä kirja oli minulla lainassa, mutta en päässyt siinä alkua pidemmälle. En vain jotenkin päässyt sisälle kirjaan ja luovutin suosiolla. Ehtiihän sen myöhemminkin lukea, paremmalla ajalla.

  VastaaPoista
 4. Kuutar: taitaa jäädä myöhemmälle ajalle noiden varauksien takia =)

  Booksy & Susa: siksipä juuri, olisi kiva tietää, mistä kohistaan...

  VastaaPoista
 5. Scifi tai fantasia eivät kumpikaan ole omia juttujani, mutta jotenkin luulen, että voisin pitää tästä.

  Se, että tästä on varauksia enemmän kuin Veljen vaimosta, ei yllätä. Kvanttivaras on saanut kuitenkin enemmän näkyvyyttä mm. juuri Hesarissa.

  VastaaPoista