MARI A:N KIRJABLOGI

Kirjablogissani kirjoitan lukukokemuksistani, lukemistani kirjoista ja niistä kirjoista, jotka haluaisin lukea. Välillä myös kirjoitan ja kuvaan jotain muuta elämästäni.

Viestit kulkevat osoitteeseen mariankirjablogi@yahoo.fi

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Kaksi niin erilaista

Piti kirjoittaa yhdestä kirjasta, mutta teemaan liittyen löysin tällaisen henkeäsalpaavan videon. Luin kaksi kirjaa, jotka ovat mielestäni kovin samoissa teemoissa, mutta kuitenkin niin erilaiset. Palaan aiheeseen sitten, kun kirja palailee luokseni...

Mutta miten kaksi niin erilaista keksitäänkin liittää yhteen? Varsin seksikkään oloisen ukrainalaislaulajan video kuvataan Katmandussa, kuka sellaista edes keksii? Laulajatar suipistelee suutaan valkoisessa mekossa maassa, jossa valkoista käytetään vain, kun joku lähisukulainen on kuollut...  Punaiset korkokengät ja koululaiset koulupuvuissa. Miten nämä asiat liittyvät yhtään yhteen? Olen ihan pökerryksissä ja hämmentynyt.... Siis, ei saa ymmärtää väärin: en paheksu enkä ihannoi kumpaakaan, mutta tuo yhteenliittäminen on vain niin omituista. Ehkä se salaisuus löytyy sanoista (mutta en ihan itse sitä löytänyt niistäkään...)  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti