MARI A:N KIRJABLOGI

Kirjablogissani kirjoitan lukukokemuksistani, lukemistani kirjoista ja niistä kirjoista, jotka haluaisin lukea. Välillä myös kirjoitan ja kuvaan jotain muuta elämästäni.

Viestit kulkevat osoitteeseen mariankirjablogi@yahoo.fi

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Day 11 – A book I hated

Meinasin skipata tämän päivän osion, sillä mulla on yleensä sen verran hyvä suhde kaikkiin kirjoihini ollut, että ei ole tarvinnut yhtään niistä vihata. Jos ei ole kirja miellyttänyt, niin olen osannut jättää kirjan seuran. 

Mutta viime metreillä mä muistin sellaisen yhden, jota vihasin syvästi, kun en voinut jättää keskenkään. Piti tenttiä kaksi kertaa, kun en ekalla saanut läpi (tai sain läpi, mutta tentistä piti saada hyvät tiedot, jota en saanut kuin vasta tokalla yrityksellä ;) Siis se on kutakuinkin tämännäköinen kirja. Jaiks! Mutta ei kyllä ole sama ja itse asiassa se taisi olla monistenivaska. Mutta ihan varmasti en myöskään tykkää tästä.

Soveltuu yhtä hyvin yliopistolliseksi kurssikirjaksi kuin tietolähteeksi lukijalle, joka on kiinnostunut (ai vapaaehtoisesti????!!!!!!) suomen kielen äänne- ja muotopiirteistä.
Kuva.

4 kommenttia:

 1. Argggggggh: mulla on viimeisenä suorittamatta suomen kielen opinnoista suorastaan veemäinen äänne- ja muoto-opin kurssi. Tentaattori on vielä äärimmäisen vaativa.

  VastaaPoista
 2. Oi voi. Sitä ei voi alittaa, sitä ei voi ylittää, se täytyy luntata ;D

  Suomen kielen tentaattorien ominaispiirre tuo vaativuus...

  VastaaPoista
 3. Myönnän, edes minä en pitänyt juurikaan äänne- ja muoto-opista, vaikka tykkäsin kovasti esim. syntaksin kurssista :) Tämän kirjan olen toki lukenut. Meillä vaan sai käyttää tätä kurssin tentissäkin, ilmeisesti siksi, että tentaattorit eivät jaksaneet sitä uusimisten määrää :D

  VastaaPoista
 4. Miia: no oho! sanoisin että epäreilua, mutta en olisi ehkä pärjännyt sen paremmin tentissä kirjankaan kanssa, koska en vain ymmärtänyt sitä :)

  VastaaPoista