MARI A:N KIRJABLOGI

Kirjablogissani kirjoitan lukukokemuksistani, lukemistani kirjoista ja niistä kirjoista, jotka haluaisin lukea. Välillä myös kirjoitan ja kuvaan jotain muuta elämästäni.

Viestit kulkevat osoitteeseen mariankirjablogi@yahoo.fi

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Teemalukeminen - osa I

Ihan alkuun, en tiedä enää, kuinka monta ykkösosaa mun blogissani seilaa. Siitä voi tulla jossain vaiheessa blogini teema: etsin kaikki aloitetut projektit kirjojen suhteen... Mutta koska yksi jos toinenkin kirjablogisti on julistanut syksyyn erilaisia teemoja ja lukemissuuntauksia, niin kokeilen minäkin tällaista teeman mukaan lukemista. Sen lisäksi, että yritän saada lauantaiksi leffoja blogiin ja tiistaisin musiikkihaastetta.

Olen niin epätoivoisen epäjärjestelmällinen ihminen vapaa-ajalla, että en osaa luvata tämän teemalukemisen toimivuutta - työssä mulla on roti ja järjestys - mutta vapaa-aika nyt vain on vapaa-aikaa: silloin pitää saada tehdä sitä, mikä tuntuu hyvältä just sillä hetkellä. Mutta no, kokeilen tämän kirjablogin suhteen nyt kuitenkin jonkunlaista järjestystä, teemojahan voi keksiä helposti kirjojen suhteen aina uusia, jos alkaa lipsuttaa. Julkistan kuitenkin teemaa täällä sunnuntaisin ja luen viikon saman teeman kirjallisuutta.  

****

Ensimmäiset teemat ovat inspiroituneet ihan kirjakasojen suhteen. Pitää saada lukemattomien kasa pienemmäksi, jotta voi miettiä uusia lukemattomia kirjoja ja teemoja.

Nyt kun olen viikonlopun katsellut bollywoodia ja vähän dokkareitakin, niin pysyttelen vielä(kin) Intiassa, ja luen joitakin tietokirjoja, joita olen saanut kotiini kannettua.Katsotaan, mitä ajatuksia nämä kirjat herättävät... Ajatuksia on paljonkin, sillä katsoin Areenasta tosi kiinnostavan dokumentin Intian maaseudesta. Palaan siihenkin sitten ensi viikolla.

****

Jottei menisi liian vakavaksi heti alkuun,
niin pari mainosta viihdyttämään.

Shah Rukh Khan on Aamir Khanin ohella lempinäyttelijäni Bollywoodissa. Ja koska jokunen intialainenkin on samaa mieltä asiasta, niin SRK on monessa mainoksessa mukana. Ja jos jotain, niin mainoksia intialaiset osaavat tehdä. Näitä on niin monta hauskaa muutakin.


Toinen mainos SRK:n Pepsodent-teemasta.


Ja tietysti meille pakollinen Nokia ad.

******

Ensi viikolla siis Intia ja Intian nykytodellisuutta kirjoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti