MARI A:N KIRJABLOGI

Kirjablogissani kirjoitan lukukokemuksistani, lukemistani kirjoista ja niistä kirjoista, jotka haluaisin lukea. Välillä myös kirjoitan ja kuvaan jotain muuta elämästäni.

Viestit kulkevat osoitteeseen mariankirjablogi@yahoo.fi

Blogin kirjoittaja
Olin lapsena ja nuorempana vähän urheiluhullu. Mikä ei vaikeuttanut mua myös rakastamasta lukemista.


Opiskelin pitkään ja hartaasti. Välillä matkustin, mutta en kuitenkaan liikaa. Odotan, että lapset kasvavat siihen ikään, että matkaan pääsee lasten kanssa tai ilman lapsia. Tällä hetkellä haaveissa on Annapurna. Alan ihan just tehdä asian eteen jotain, että pääsisin haaveen toteuttamiseen asti.Tutkinnoltani olen kotimaisen kirjallisuuden ja suomen kielen maisteri, painotus ensimmäisellä, vaikkakin kieli ja kielet ovat vähintäänkin yhtä kiinnostavia.

Ammattiini ei tällä hetkellä liity kirjallisuuden lukeminen, tulkinta tai opettaminen, joten toteutan itseäni siltä osin blogissani.Kirjoista maistelen mielelläni kotimaista peruskauraa, mutta tipautan aina pikkuisen mukaan itämaan mausteita.
Realismia en kaipaa omaa arkea enempää teksteihin, joten kaikki mikä karkaa todellisuudesta, uppoaa minuun - tai minä uppoan niihin.
Erityisiä paheitani ovat yli-imelät Bollywood-elokuvat, leffojen musiikkinumerot ja Bollywood-supertähtien elämiin kurkkiminen.

Lukemiseni ja näkemiseni, sekä siitä kertova blogini on täysin subjektiivinen kertomus elämästä kirjojen, elokuvien, kielen, musiikin ja tähtien seurassa. 

Takin kääntäminen ja mielipiteen vaihtaminen ovat täysin omissa oikeuksissani. 

Käyn ja elän aurinkoenergialla, joten syksyin ja talvisin koen pientä hiipumista, joka ehkä näkyy innostuksessani kirjojenkin suhteen.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti