MARI A:N KIRJABLOGI

Kirjablogissani kirjoitan lukukokemuksistani, lukemistani kirjoista ja niistä kirjoista, jotka haluaisin lukea. Välillä myös kirjoitan ja kuvaan jotain muuta elämästäni.

Viestit kulkevat osoitteeseen mariankirjablogi@yahoo.fi

perjantai 18. helmikuuta 2011

Viikon lopuksi

Aamun pelastus: 10 vuotta sitten hankitut toppahousut. Mahdun niihin vieläkin - tosin tiedän nyt, miltä lapsista tuntuu istua talvivermeissä sisätiloissa.

Päivän iloinen asia: niin hyvät tunnit, että oppilaat eivät tajua, että tunti loppui jo.

Pieni miinus päivään: flunssakuume tarttui vihdoin lapsista minuun.

Ihmettelyn aihe: onko julkisuus aina pahasta? Vähän harmittaa, etten tullut seuranneeksi blogia kovinkaan ahkerasti. Toisaalta minua ei ole muissakaan blogitaistoissa kiinostanut, kuka haukkuu ja ketä. Näitähän on nähty - 'vahingossa paljatuneita' kommentoijia. Kun luin SRK:n elämäkertaa, minua ihastutti erityisesti se, miten julkisuuskuvan voikin tehdä niin hyväksi. Kun miljardiyleisö fanittaa, on ehkä hieman vaikeaa pitää pää kylmänä. Kaikki eivät koskaan voi olla faneja ja siksi onkin ehkä hyvä, jos pystyy elämään näin: I have also made sure that supestar Shah Rukh doesn't do anything which disturbs the other Shah Rukh's life. - - I do believe that Shah Rukh is more important than superstar Shah Rukh and because of that belief the superstar keeps prospering. - -  I am just an employee of the Shah Rukh Khan myth.

Illan jatko: ihastelen prinsessaani, joka löysi äidin meikkikaapille. Ja ehkä luen kirjaakin, jonka löysin. Hyvä, esikoisteos.

Hyvää viikonloppua!
Ja laulu elämästä ja viisaudesta:  
2 kommenttia:

  1. Kysymys siitä, onko julkisuus aina pahasta, on mielenkiintoinen. Mielestäni se on usein hyvästä ja joskus välttämätöntä. Linkittämässäsi tapauksessa mutkikasta on ehkä se, että miten markkinoida itseään jonkun alan taitajana ennen kuin siitä taidosta on ehtaa näyttöä, ennen kuin on mitään julkaissut. Mielestäni julkaisun jälkeinen julkisuus kuuluu asiaan kenellä tahansa. Nyt olen muuten lukemassa ko. kirjaa.

    Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  2. Tänks =) buranalla toistaiseksi pikaparantelen oloani.

    Palataan asiaan, kun olet kirjan lukenut! Nyt kun luin tuon Postin kirjan, joka on myös esikoisromaani, niin jäin miettimään, että tehdäänkö näiden esikoisten kanssa tarpeeksi työtä. Molemmat kirjat alkoivat hyvin, mutta sitten niissä ei millään päästä eteenpäin... tai niissä ei oikein tapahtu mitään: kirjan henkilöille tai lukijalle...

    VastaaPoista